Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Κέρδισε η Ελευσίνα και είναι στο -2 από τον Παναργειακό


Στο τοπικό ντέρμπι της Δυτικής Αττικής για την 7η αγωνιστική ο Πανελευσινιακός μπροστά σε 1000 φιλάθλους επικράτησε του Αστέρα Μαγούλας με 4-1 και ξαναμπήκε στο κόλπο ανόδου.


ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 19' ανατροπή του Σκαφτούρου μέσα στην περιοχή απο τον Τσούπρο ο διαιτητής Μιχελής έδειξε παίζεται προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων.

Στην συνέχεια 23' χέρι του Τσούπρου πάλι ο ο ρέφερι απο τον Πειραιά έδειξε συνέχεια στον αγώνα.

Στο 31΄διπλή απόκρουση του τερματοφύλακα Βασιλειάδη σε διαδοχικά σούτ των Δουκάκη και Σκαφτούρου. Τέσσερα λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Σκαφτούρου πέρασε σύριζα άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Αστέρα Βασιλειάδη.

Στο 37' ΓΚΟΛ ο Σκαφτούρος με σούτ σημείωσε το 0-1. Δυνατό σούτ του Δουκάκη στο 54' κτύπησε στο δοκάρι του Βασιλειάδη.

Στο 61' ΓΚΟΛ ο Δουκάκης με σούτ πέτυχε το 0-2.

Επτά λεπτά αργότερα ΓΚΟΛ ο Βασιλείου με σούτ ύστερα απο σέντρα του Χαλκίδη μείωσε σε 1-2.

Στην συνέχεια στο 86' ο Παπαπαναγιώτου με σούτ μέσα απο την περιοχή πέτυχε το 1-3. Για να σημειώσει στις καθυστερήσεις 90+3 ο Μιχελής μέσα σε αποθέωσει το 1-4.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αλκης Ελευθεριάδης): Βασιλειάδης, Τσατίδης(81' Μανωλιάς), Τσαγγάρης, Βασιλείου, Τσούπρος, Δημόπουλος, Κούγιας(46' Κλήμης), Ελβις, Τσακώνης, Ανδριανόπουλος, Επιτροπάκης(60' Χαλκίδης).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Τσακιλτζίδης, Κωνσταντινίδης, Τσίγκρος(68' Τσουμάγκας), Παπαπαναγιώτου, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Δουκάκης, Εβερετ, Σκαφτούρος(78' Μεχμέτογλου), Κατσικιάς(69' Μιχελής), Μακρίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μιχελής και βοηθοί οι κ.κ Παπανδριόπουλος, Χαλβατζάκος (Σύνεσμο Πειραιά).

* Να σημειώσουμε ότι ο Ιβάν Ρούσσεφ είχε δηλωθεί στην αρχική ενδεκάδα αλλά έπαθε τράβηγμα στο ζέσταμα και την θέση του πήρε ο Κατσικιάς.

mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου