Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Η Σπάρτη δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Λεβάντε Ζακύνθου (video)



Η Α.Ε. Σπάρτη πήρε την 3η νίκη της στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ” Εθνικής επί του Α.Ο. Λεβάντε με 3-0. Μια νίκη που την φέρνει μόνη πρώτη στην βαθμολογία με 11 βαθμούς μετά την ήττα του Παναρκαδικού στην Βάρδα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ηλιόπουλο στο 27′. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κωστακιώτης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κραβαρίτη αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κράτησε ανέπαφη την εστία του.


Στο 39′ ο Χαλίλι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 58′ ο Χαλίλι διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων. Ο Τόνι μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοντοπίδη.

Στο 70′ ο Καλογέρης, o oποίος είχε περάσει στη θέση του Ηλιόπουλο, μπήκε από αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά στο τέλος δεν βρήκε στόχο. Ο ίδιος παίκτης στο 90′ τράνταξε το δοκάρι του Κοντοπίδη ενώ στην επόμενη φάση ο Χαλίλι με σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία του Α.Ο. Λεβάντε.

Στο 93′ o αρχηγός της ομάδας, Ηλίας Aναστασάκος μετά από σέντρα του Κατσίκη, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Περισσότεροι από 700 οπαδοί βρέθηκαν για άλλο ένα αγώνα κοντά στην ομάδα. Αξιοσημείωτο ότι Κατσίκης και Καλογέρης αγωνίστηκαν μετά από αρκετό καιρό που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σπάρτη ταξιδεύει στην Χαλκίδα ενώ ο Α.Ο. Λεβάντε υποδέχεται τον ΠΑΟ Βάρδας.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ (Αντωνίου Σπ.): Κραβαρίτης, Σιώπης, Δημολιός (71’ Kατσίκης), Τέλλος, Γκαλίτσιος, Μπιταξής, Χαλίλι, Αναστασάκος, Αναστασόπουλος, Ραχήμ (68’ Μπεγλετζής), Ηλιόπουλος (58’ Καλογέρης).

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Σταματόπουλος Θ.): Κοντοπίδης, Κοντούλης (68’ Πυλαρινός),, Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Σιδηρόπουλος, Λαλαής, Κωστακιώτης, Τζιαφέρης, Μαρούδας Μ. (78’ Μαρούδας Π.), Μουτσάι, Πλατέλλας (57’ Σκιαδόπουλος).

Δείτε στο video τις φάσεις του αγώνα:

 

Περιγραφή: www.isports.gr
Video: www.flynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου