Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Ο Παναργειακός έβαλε τρία γκολ στο Λουτράκι και συνεχίζει δυνατά! (photos)


Εξαιρετικός ήταν την Κυριακή ο Παναργειακός που κέρδισε άνετα το Λουτράκι με 3-0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογία με 10 βαθμούς, μόλις ένα λιγότερο από την πρωτοπόρο Σπάρτη.

Οι "Λύκοι" έδειξαν από την αρχή του παιχνιδιού τις προθέσεις τους, αφού κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές στο πρώτο πεντάλεπτο και πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς.



Το σκορ άνοιξε στο δεύτερο λεπτό ο Δρακάκης μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Νικλητσιώτη από δεξιά και στο 5' ο Γκίνο έκανε σέντρα από δεξιά και ο Μαρίνου έπιασε ωραία κεφαλιά στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διαμαντή για το 2-0.


Το τρίτο γκολ που κλείδωσε τη νίκη για τους "Λύκους" σημειώθηκε στο 85' με τον Πούτσι να κάνει εξαιρετική ενέργεια από αριστερά, να κόβει τελευταία στιγμή στον επερχόμενο Δρακάκη και τον τελευταίο να πλασάρει στη γωνία του Διαμαντή, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα και το τρίτο των "Λύκων".


Τελικό αποτέλεσμα 3-0 με τον Παναργειακό να υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική τον Ηρακλή Ψαχνών και τον ΑΟ Λουτρακίου την Ένωση Ερμιονίδας.



ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Κόκκαλης, Ρότα, Κολλαράς, Παπστεριανός, Σταθάκης, Γκατιάγκα (89′ Καρούτης), Νικλητσώτης (85′ Παπαϊωάννου), Γκίνο (66′ Πούτσι), Δρακάκης, Μανουσάκης, Μαρίνου.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Διαμαντής, Χουστουλάκης (46′ Κολοβάκης), Παπαναστασίου, Σιώκος, Μαυρέλλης, Τσώκος, Παπουτσής (46′ Χατζηστάμου), Μάγγος, Κωβαίος, Ζερβός (67′ Χρυσαφίδης), Αποστολάκης.

Οι φωτογραφίες είναι του Γιάννη Κουτάλη από την επίσημη σελίδα του Παναργειακού στο FB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου