Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Η Κορωνίδα Κοιλάδας επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Ασκληπιό


Άφησε στην άκρη το... στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Δρέπανο η Κορωνίδα Κοιλάδας και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. 

Η ομάδα της Ερμιονίδας νίκησε 2-1 τον Ασκληπιό και βρίσκεται ένα βαθμό μακριά από την κορυφή. Από την άλλη μεριά, ο Ασκληπιός έμεινε στους 7 βαθμούς και στην 11η θέση.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο τα γκολ που τελικά τους έδωσαν τη νίκη, με τον Μπάζο στο 18' και τον Καζοκάρου στο 23'.

Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ στο 2-0 και στο δεύτερο μέρος το μόνο που κατάφερε ο Ασκληπιός ήταν να μειώσει στο 74' με τον Καραβιά.

Την επόμενη αγωνιστική, η Κοιλάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερμή Κιβερίου, σε ένα παιχνίδι-φωτιά που θα φέρει τον νικητή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ο Ασκληπιός υποδέχεται την ομάδα της Ασίνης.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ: Κομπόσης, Κωτσαράς, Λάμπρου, Τασιόπουλος, Βιρβίλης, Μέγας, Σαγκατέλοφ, Χατζησταύρου, Μπάζος (86' Διαμαντής), Κέλλης, Κοζοκάρου

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ: Παπαγιάννης, Λαλιώτης, Μπερμπατιώτης, Γεώργας Γ., Γεώργας Δ., Τριμπόνιας, Παπάζογλου, Βερβενιώτης, Καραβιάς, Νάτσης, Υφαντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου