Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ο Αργοναύτης επέστρεψε από την Ερμιόνη με το τρίποντο!


Ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη ο Αργοναύτης και έστω και με αυτογκόλ την πήρε! Στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Ερμιόνης, ο ΟΦΗ Ηλιοκάστρου υποδέχτηκε τον Αργοναύτη σε έναν κρίσιμο και για τις δύο ομάδες αγώνα.

Το Ηλιόκαστρο προσπάθησε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση όμως οι Κιώτες ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τη νίκη, χάρη στο αυτογκόλ του Μιχάλη στο 70', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Π. Κάπλατζη.

Ήταν νίκη ψυχολογίας για τον Αργοναύτη, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική είχε χάσει στην έδρα του από τον Τροιζηνιακό και είχε πέσει στη βαθμολογία. Πλέον, με τους τρεις βαθμούς ανέβηκε στην τέταρτη θέση με 13 βαθμούς. Άφησε πίσω του την Ένωση Λέρνας με 11 και τον Τροιζηνιακό με 10, όμως έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο ΟΦΗ Ηλιοκάστρου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, καθώς δεν έχει ακόμα γευτεί τη χαρά της νίκης και είναι στην τελευταία θέση με ένα βαθμό. Την επόμενη αγωνιστική ο Αργοαναύτης υποδέχεται τα Μέθανα και ο ΟΦΗ παίζει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο Παναριτίου.

ΟΦΗ ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: Μαμουταζ, Τζανής, Κατσαβέλας, Ντάκος, Δαγρές, Φράγκος (41' Μπουγιούρας Δ., Κοξίδης, Μιχάλης, Μπουγιούρδας Σ., Μερτύρης (Μπουγιούρας Ι.), Αποστόλου

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Κλεισιαρης, Βασιλειάδης, Ευσταθίου, Κάπλατζης Χ., Βόγκλης, Τσουρδίνης, Σύτι, Λιαγκρης (68' Παρασκευόπουλος), Καλιαμούτος (76' Νέτζια), Κάπλατζης Π. (90' Λαγουρός), Μανέτας

* Η φωτογραφία είναι από την τελευταία αναμέτρηση του Αργοναύτη με την Ένωση Λέρνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου