Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ο Βύζας Μεγάρων πήρε πολύτιμη νίκη από τον Κανάρη Νενήτων


Πολύτιμη νίκη πανηγύρισε ο Βύζας στα Μέγαρα, στην αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε το απόγευμα και άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου.

Η ομάδα του Κυριάκου Μίχα επικράτησε με 1-0 του Κανάρη Νενήτων, οι άνθρωποι του οποίου έμειναν έντονα δυσαρεστημένοι από τη διαιτησία.


Στο 41' σημειώθηκε το τέρμα από το οποίο κρίθηκε η αναμέτρηση, χάρη σε σουτ του Κλωνάρη. Στο 79' οι Χιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντάμπου με δεύτερη κίτρινη, φάση που ξεσήκωσε τους φιλοξενούμενους, για να φτάσουμε στο 85' όπου σημειώθηκε θύελλα διαμαρτυριών από τους ανθρώπους του Κανάρη.

Ήταν μία φάση που έγινε στα καρέ των «κιτρινόμαυρων», με τους νησιώτες να ισχυρίζονται ότι η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου μέσα στην περιοχή, αλλά τον διαιτητή Μαχαίρα να έχει διαφορετική άποψη και να διατάζει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Βοηθοί του Μαχαίρα ήταν οι Λιαμπότης (Αθηνών) και Σταυρούλιας (Δωδεκανήσου)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Κυριάκος Μίχας): Καρνέζης, Λιούρας, Δημακάκος, Μπατούνας, Βαρδακώστας, Τσόνκοφ, Μιχαλόπουλος (80' Λένος), Μαζιώτης Ακ., Κλωνάρης (89' Τσακώνης), Μαζιώτης Αλ., Βλάχος (63' Ρόγκας)

ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ (Μανώλης Παπαδόπουλος): Κωτατής, Βαϊντερλής, Σκούφαλος, Μελέκος, Γιοβανάκης, Χωρεψιμάς (69' Πουλάκης), Ζεράι (79' Κροτσίδας), Σεζένιας, Ντάμπος, Κωστάλας, Μονίαρος (54' Γκαμάγκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου