Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ο Ερμής Κιβερίου νίκησε μέσα στο Κουτσοπόδι και ανέβηκε στην κορυφή! (photos+video)


Μεγάλη νίκη, μέσα στο γεμάτο από κόσμο Κουτσοπόδι, έκανε ο Ερμής Κιβερίου και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Α1 Αργολίδας.

Πολλές μονομαχίες, λίγες φάσεις και μεγάλη ένταση ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα, στον οποίο ο Ερμής κατάφερε να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς.


Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Μπιτζής που σκόραρε δύο φορές και αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο από Κουτσοποδιώτες αλλά και από φιλάθλους του Ερμή και ενώ το παιχνίδι είχε πολλά φάουλ και δυνατά μαρκαρίσματα, η ατμόσφαιρα στην κερκίδα ήταν εξαιρετική και δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα ανάμεσα στους φιλάθλους.


Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι το αξιόλογο, καθώς και τα δύο γκολ που έκριναν την αναμέτρηση μπήκαν στο δεύτερο μέρος. Ο Ερμής Κιβερίου μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και μόλις στο 46' ο Μπιτζής πλάσαρε τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.


Στο 65' ξανά ο Μπιτζής με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε γκολ και έκανε το τελικό 2-0. Με αυτή τη νίκη ο Ερμής Κιβερίου έφτασε τους 17 βαθμούς στο πρωτάθλημα και είναι μόνος πρώτος, ενώ ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου έπεσε στη δεύτερη θέση με 16 βαθμούς, όσους και η Κορωνίδα Κοιλάδας που κέρδισε 2-1 τον Ασκληπιό.


ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ (Κούρος Λ.): Πλατής, Σοφός, Κουτσοδήμος, Μπόμπος, Φίλης, Αντωνιάδης (70’ Μπέλμπα), Μουζακιώτης (55’ Μουσταφά), Μπλάτσος, Χατζησοφρωνίου, Κορωνίδης, Σαρρής

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Μπατάκος Δ.): Κοζιώτης, Φλεβάρης, Κομνηνός, Φίλης, Σελλής, Καζάς, Οψιμούλης (61’ Μπούνος), Αδάμης, Μπιτζής, Δήμας Ι. (58’ Βαρβουλέτος), Σάκουλης (90’ Δήμας Π.)


Δείτε στο video το δεύτερο γκολ του Μπιτζή που "κλείδωσε" τη νίκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου