Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ο Αριστείωνας πήρε την πρόκριση στο 95' με αντίπαλο τον Κεραυνό Ιρίων


Αγώνας για γερά νεύρα έγινε την Τετάρτη στο Λυγουριό με τον τοπικό Αριστείωνα να επικρατεί του Κεραυνού Ιρίων 4-3 με γκολ του Παπακαλοδούκα στο 95'.

Ο αγώνας είχε ανατροπές στο σκορ και ήταν πραγματικά διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Τα Ίρια προηγήθηκαν στο 23' με κεφαλιά του Δρούζα και με το σκορ στο 0-1 οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Αριστείωνας κατάφερε να ισοφαρίσει αρχικά στο 51' με τον Ελ Καντί, ενώ στο 69' ο ίδιος παίκτης με σουτ έκανε το 2-1.

Στο 78' ο Αριστείωνας κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαρδής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραμάνου κάνοντας το 3-1.

Ο Κεραυνός Ιρίων ανέβασε ρυθμούς και στο 75' ο Φουρνάρος με κεφαλιά μείωσε σε 3-2 και στο 88' με σουτ ισοφάρισε σε 3-3. Ο Αριστείωνας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη στο παιχνίδι και στο 95' στην τελευταία φάση ο Παπακαλοδούκας σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, μαζί με την ηρωική πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αργολίδας.

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ: Λάσκαρης, Γαλάνης (79’ Γεώργας), Παπακαλοδούκας, Μαγγίνας, Ι.Οψιμούλης (59’ Μπαλάσκας), Κωστόπουλος, Μπάρδης, Μπέκας, Ελ Καντί, Λιακόπουλος (70’ Κόλλιας). 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ: Καραμάνος, Στεφανόπουλος, Κράλεφ, Θύμιο, Δρούζας, Παύλου (78’ Μ.Δρούζας), Κυριακίδης (86’ Καρβουνιάρης), Πασπαλιάρης, Φουρνάρος, Ρεβύθης, Λιαγκριδώνης (66’ Κιρβαλίτζε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου