Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Εντυπωσιακός ο Πανναυπλιακός συνέτριψε με 6 γκολ το Δρέπανο


Ασταμάτητος ήταν ο Πανναυπλιακός στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Αστέρα Δρεπανικό, καθώς έπαιξε ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να σκοράρει έξι φορές.

Από την αρχή του παιχνιδιού "καθάρισε" την πρόκριση ο Πανναυπλιακός. Στο τρίτο μόλις λεπτό ο Δριμούρας άνοιξε από κοντά το σκορ και στο 12' ο Τσακνάκης με κεφαλιά έκανε το 0-2.


Στο 23' ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι και ο Δωρής μείωσε σε 1-2, ενώ στο 40' ο Ευσταθίου μέσα από την περιοχή έκανε το 1-3. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παννατπλιακός σημείωσε ακόμα τρία τέρματα, με τον Χρήστο Φλεβάρη στο 64', τον Μιχαλόπουλο στο 73' και τον Μανιάτη στο 82'.

Το μόνο που κατάφερε ο Αστέρας Δρεπανιακός ήταν να μειώσει στο 89' με τον Σπυρόπουλο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ: Χρήστου (75’ Συγριμής), Κατσαρός (46’ Χαβενετίδης), Σερφας, Ατζαμίδης, Καρανάσιος (75’ Στεφανόπουλος), Π.Μανδύλης, Χατζημήτρου, Τοπάλι, Σπυρόπουλος Δωρής, Σπ.Μανδύλης.

 ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Παπασαράντος, Φλεβάρης Γερ., Δριμούρας (46’ Μανιάτης), Τσακνάκης, Λαμπρούσης, Μπούκουρης, Μιχαλόπουλος (78’ Μετρητίδης), Φλεβάρης Χρ., Ευσταθίου, Διαμαντής, Μαούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου