Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Κατέθεσε ψυχή η Ερμιονίδα και πήρε το ντέρμπι με την Καλαμάτα (photos+video)


Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγωνιστικές έκανε η Ένωση Ερμιονίδας και μάλιστα απέναντι στη δυνατή Καλαμάτα.

Η "Μαύρη Θύελλα" ήταν αυτή που προηγήθηκε στο παιχνίδι, όμως η Ερμιονίδα έδειξε ψυχή, κατάφερε να γυρίσει το αποτέλεσμα και να πάρει μεγάλη νίκη μπροστά σε 400 φιλάθλους που πήγαν στο γήπεδο και εμψύχωσαν τους παίκτες του Κώστα Καλλογιαννίδη.



Η Καλαμάτα προηγήθηκε στο 22' με σουτ του Παναγιωτόπουλου μέσα από την περιοχή και με το σκορ στο 0-1 οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.


Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της Ερμιονίδας μπήκαν αποφασισμένοι να κερδίσουν και τα κατάφεραν. Στο 64' ο Μαρίνης έκανε σέντρα-σουτ από αριστερά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ίλιεφ και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Στάικος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας για την ομάδα της Αργολίδας.


Στο 76' έγινε η μεγάλη ανατροπή, όταν ο Μαρίνης έβγαλε μπαλιά και ο Τριανταφύλλου με "κεραυνό" έξω από την περιοχή πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1, σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους φιλάθλους.


Πλέον, με τη νίκη αυτή, η Ερμιονίδα έφτασε τους 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα και είναι 12η και η Καλαμάτα έπεσε στην 7η θέση με 7 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική η Ερμιονίδα ταξιδεύει στο Λουτράκι και η "Μαύρη Θύελλα" υποδέχεται τον Αιολικό.



ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Τζιέρης, Σαμαράς, Παναγιωτίδης, Μπιμπισίδης ,Νταμαρλής, Στάικος, Πλαστουργός (61΄ Κολλάς), Σχοινάς (46΄ Τριανταφύλλου), Μιχαλάκης (82΄ Τριμπόνιας), Μαρίνης

 ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Θωμάς, Γαλανόπουλος, Καλαγκάνης, Ίλιεφ, Λέγκα (65΄ Τορεζάνι), Λίπι, Κωνσταντινίδης, Τσιμικλής, Παναγιωτόπουλος (73΄Αθανασόπουλος), Κερμενίδης Αγγελόπουλος

Δείτε στο video φάσεις και γκολ από τον αγώνα:



Οι φωτογραφίες και το video είναι του Κοσμά Γεωργίου από το sport-ermionida.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου