Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Τρομερή η Ένωση Λέρνας σκόρπισε 6-1 τον Παμμηδεατικό


Ήταν να μην πάρει φόρα μετά τη νίκη της περασμένης εβδομάδας στο Λυγουριό αφού όχι μόνο κέρδισε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αλλά διέσυρε τον Παμμηδεατικό με 6-1. Η Λέρνα δεν είχε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα και μέχρι πριν από μια εβδομάδα είχε μαζέψει μόλις τρεις βαθμούς.

Πλέον μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες ανέβηκε με εννέα βαθμούς στην 11η θέση ενώ ο Παμμηδεατικός δύσκολα θα καταφέρει να κρατηθεί στην κατηγορία αφού έχει δύο βαθμούς και είναι προτελευταίος.

Ο Λάπατας με σουτ στο 13' έκανε το 1-0 και ο Παμμηδεατικός ισοφάρισε στο 31' με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ευσταθίου.

Ένα λεπτό πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Θεολόγου με ατομική προσπάθεια έβαλε ξανά μπροστά τη Λέρνα στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση Λέρνας ήταν φανταστική και πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ. Ο Λιαγκριδώνης στο 55' έκανε το 3-1, ο Α. Λάπατας στο 62' από κοντά έκανε το 4-1 και ο ίδιος παίκτης σκόραρε για δεύτερη φορά επτά λεπτά αργότερα με απευθείας φάουλ. Το τελικό 6-1 έκανε στο 88' με πλασέ ο Κέκος.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ: Ούσιος, Γεωργίου, Μπούρης, Κατσίρης, Πιτερός, Βόγκλης, Λάπατας Α., Θεολόγου (66’ Διαμαντόπουλος), Λιαγκριδώνης, Διαμαντής (74’ Κέκος), Μπούνος (48’ Λάπατας)

ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟΣ: Αγγέλαινας, Γιαννακάκης, Δήμας (46’ Θεοδοσίου), Καλιαμούτος (46’ Σχίζας), Καραμάνος, Δανομάρας Ι., Τσαγκαρέλης, Μυλωνάς (68’ Δουβίκας), Ευσταθίου, Δανομάρας Θ., Κουτρουφίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου