Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΚ στο 90' για τον Πανναυπλιακό


Δυνατό παιχνίδι έγινε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Λυγουριού, με τον Ασκληπιό Επιδαύρου να κάνει την έκπληξη και να παίρνει την ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό από τον Πανναυπλιακό.

Η ομάδα του Ναυπλίου μετά τη νίκη στο Κουτσοπόδι με το βαρύ 0-4 απέναντι στον ΠΑΟΚ έχει χάσει τη φόρμα της και μετά την εντός έδρας ήττα 1-3 με το Δρέπανο δεν κατάφερε ούτε σήμερα να κερδίσει τον Ασκληπιό που με το βαθμό αυτό έφτασε τους 9 και βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας.

Ο Πανναυπλιακός απομακρύνθηκε και άλλο από την κορυφή καθώς είναι στην τέταρτη θέση με 17 βαθμούς, ένα λιγότερο από τον τρίτο Αργοναύτη, πέντε από την Ασίνη και 8 από την πρωτοπόρα Κοιλάδα.

Ο Πανναυπλιακός προηγήθηκε στον αγώνα με τον Τσακνάκη στο 62' που έφτασε έτσι τα 3 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας.

Ο Ασκληπιός όμως δεν το έβαλε κάτω, προσπάθησε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90' με τον Γιώργο Μαγγίνα.

Σοκ για τους Ναυπλιώτες που πρέπει άμεσα να επανέλθουν στις νίκες αν θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται την Ένωση Λέρνας και είναι ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου