Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έφυγε και άλλος παίκτης από τον Παναργειακό!


Παρελθόν από τον Παναργειακό αποτελεί ο μεσοεπιθετικός Αινείας Καλογέρης. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν υπολογιζόταν για βασικός από τον προπονητή των Λύκων Τίμο Καβακά και έφυγε από την ομάδα.

Είναι η δεύτερη αποχώρηση ποδοσφαιριστή από τον Παναργειακό σε διάστημα τεσσάρων ημερών ενώ πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πρόκειται να φύγει και άλλος.

Ήδη δύο παίκτες που ένιωσαν αδικημένοι από τον Τίμο Καβακά έφυγαν μέσα στον ενάμιση μήνα που προπονεί την ομάδα. Προφανώς, ο τεχνικός δεν τα πηγαίνει καλά με όλους τους παίκτες.

Ο Καλογέρης ήρθε στον Παναργειακό το καλοκαίρι που έληξε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Είναι καλός ποδοσφαιριστής αλλά άτυχος στην καριέρα του, εξαιτίας δύο τραυματισμών που είχε στις προετοιμασίες της ΑΕΚ.


Όπως είχε δηλώσει όταν ήρθε στο Άργος, είχε προτάσεις από ομάδες που έπαιζαν σε μεγαλύτερη κατηγορία αλλά προτίμησε να παίξει στη Γ' Εθνική για μπορέσει να βρει τα πατήματά του και να επανέλθει αγωνιστικά.

Εξάλλου την ξέρει την κατηγορία αφού δύο χρόνια έχει παίξει δανεικός με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου και την Θήβα.


Στην ΑΕΚ τον είχαν για ταλέντο και περίμεναν αρκετά από αυτόν. Όμως τα προβλήματα τραυματισμών τον έφερναν πίσω. Το καλοκαίρι έληγε το συμβόλαιό του και η ΑΕΚ του έκανε πρόταση ανανέωσης με τον όρο να πάει ένα χρόνο δανεικός για να πάρει παιχνίδια, όμως ο Καλογέρης αρνήθηκε.

Έτσι υπέγραψε στον Παναργειακό όμως δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Τίμο Καβακά και αποτελεί πια παρελθόν.

Ιάσονας Μουσταΐρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου