Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Δηλώσεις του προπονητή της Ερμιονίδας και παράπονα για τη διαιτησία


Κατά το ήμισυ έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του ο Ρομπέρτο Μπολάνο στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών. Η Ερμιονίδα πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη της απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών και ανέβηκε στη βαθμολογία.

Ο τεχνικός Ρομπέρτο Μπολάνο τόνισε πως η ομάδα του ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του μόνο στο πρώτο ημίχρονο: «Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο δεν πήγαμε τόσο καλά και στο διάστημα αυτό ο Ηρακλής έδειξε ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα και αποδείχθηκε σκληρός αντίπαλος», σημείωσε ο Μπολάνο.

Στο μεταξύ, οι της Ερμιονίδας εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία καθώς θεωρούν ότι υπήρξαν φάσεις στις οποίες αδικήθηκαν με αποκορύφωμα τη μη υπόδειξη ενός πέναλτι.

Από το κυριακάτικο παιχνίδι προέκυψαν δύο μικρά προβλήματα καθώς ο Κώστας Βλαχόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Παναγιώτης Συμελίδης στο γόνατο. Εκτιμάται, πάντως, πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Τέλος, σήμερα έγινε προπόνηση το απόγευμα, ενώ για την Τρίτη υπάρχει ρεπό.

flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου