Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Παναργειακός και Ερμιονίδα χρειάζονται νίκες την Κυριακή

Τη νίκη που θα τον ανεβάσει στη βαθμολογία της Γ' Εθνικής θέλει την Κυριακή ο Παναργειακός απέναντι στο Λουτράκι, ενώ η Ερμιονίδα θέλει να "σπάσει" το αρνητικό της σερί στο πρωτάθλημα και να πάρει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Η τελευταία νίκη του Βύζαντα Μεγάρων έφερε τον Παναργειακό στην 5η θέση με 7 βαθμούς και οι "Λύκοι" θέλουν πάση θυσία να πάρουν αποτέλεσμα από τον ΑΟ Λουτρακίου που έχει ένα βαθμό περισσότερο από αυτούς στο πρωτάθλημα.


Εφόσον καταφέρουν να κερδίσουν θα φτάσουν τους 10 βαθμούς, όσους έχει και ο Παναρκαδικός που βρίσκεται στην πρώτη θέση. Η ομάδα της Αρκαδίας ταξιδεύει στη Βάρδα για τον αγώνα με τον ΠΑΟ, ενώ η Σπάρτη, η οποία αυτή τη στιγμή είναι τρίτη με 8 βαθμούς, υποδέχεται την αδύναμη Λεβάντε Ζακύνθου και είναι φαβορί για τη νίκη.

Το παιχνίδι της Κυριακής είναι σημαντικό για τον Παναργειακό και πρέπει να το πάρει εάν θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η Ένωση Ερμιονίδας από την άλλη, δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι που ανησυχεί τους φιλάθλους της. Η Ένωση υποδέχεται την Καλαμάτα και ο αγώνας αναμένεται να είναι δυνατό ντέρμπι.

Με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στις πρώτες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η Ένωση Ερμιονίδας ευελπιστεί να πάρει τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι με την Καλαμάτα, με τους Μεσσήνιους να προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον Παναργειακό.

Οι αγώνες της 5ης αγωνιστικής θα ξεκινήσουν στις 15:00 και την αναμέτρηση του Παναργειακού με τον ΑΟ Λουτρακίου θα σφυρίξει ο Μπαϊρακτάρης με βοηθούς τους Νιδριώτη και Δρέτση, αμφότεροι του Συνδέσμου Αθηνών και το ντέρμπι της Ερμιονίδας θα διευθύνει ο Βλάχος με βοηθούς τους Γουργιώτη και Γκόντα από το Σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου