Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Εκπληκτική η Ένωση Λέρνας φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τα Μέθανα!


Από την αρχή του αγώνα με τα Μέθανα "καθάρισε" τη νίκη η Ένωση Λέρνας. Με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καραγκούνη που σκόραρε δύο φορές στα πρώτα 25 λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς.

 Με αυτή τη νίκη, η Ένωση Λέρνας βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, τρεις βαθμούς από την κορυφή. Τα Μέθανα, από την άλλη, δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά, αφού βρίσκονται στη 12 θέση με 7 βαθμούς.

Στο τρίτο λεπτό του αγώνα η Λέρνα μπήκε στα καρέ των Μεθάνων με τον Γιάννου, ο Νίνος τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε εύστοχα ο Καραγκούνης και έκανε το 1-0.

Στο 25' ο Καραγκούνης έγινε για δεύτερη φορά σκόρερ με σουτ, μετά από ωραία προσπάθεια του Αποστόλου.

Το 3-0 σημειώθηκε στο 40' όταν ο Κατσίρης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Αποστόλου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βλάχου. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο δεύτερο μέρος μπήκαν ακόμα δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα.

Στο 88' ο Μελανιφίδης μέσα από την περιοχή μείωσε σε 3-1 για τα Μέθανα και στις καθυστερήσεις ο Κατσίρης έκανε σέντρα, ο Βλάχος απέκρουσε και ο Τσιώρος από κοντά σκόραρε για το τελικό 4-1.

Την επόμενη αγωνιστική η Ένωση Λέρνας ταξιδεύει στα Δίδυμα για να αντιμετωπίσει τον Ποσειδώνα και τα Μέθανα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στον Αργοναύτη, στο γήπεδο της Νέας Κίου.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ: Κατσαούνης (68’ Γκανάς), Ι.Διαμαντής, Κιρβαλίτζε, Λαζάρου, Κ.Κατσίρης, Τ.Διαμαντής, Αποστόλου, Ζίου, Β.Κατσίρης, Γιάννος (70’ Πίκος), Καραγκούνης (60’ Τσιώρος). 

ΜΕΘΑΝΑ: Βλάχος, Δημητρίου (58’ Μενιέ), Λαζάρου, Καμπιτσόπουλος, Μελανιφίδης, Σιδηρόπουλος (63’ Παντελής), Βλάχος, Κανταρτζής, Νίνος, Μούκο, Τσακιράκης (70’ Μανιάτης).

Η φωτογραφία είναι από την τελευταία αναμέτρηση της Ένωσης Λέρνας με τον Αργοναύτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου