Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Με δύο γκολ του Φλεβάρη ο Πανναυπλιακός πήρε το ντέρμπι με τον Τροιζηνιακό


Ο Πανναυπλιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Τροιζηνιακό στο ΔΑΚ Ναυπλίου για την 8η αγωνιστική της Α1 Αργολίδας.

Η ομάδα του Ναυπλίου κέρδισε 2-0 χάρη στα τέρματα του Χρήστου Φλεβάρη και έτσι ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, όσους έχει και ο Τροιζηνιακός.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο, παρά μόνο μία φάση στο 35' όταν ο Ευσταθίου πήρε την ασίστ από τον Χ. Φλεβάρη και μέσα από την περιοχή σούταρε, όμως ο Σωτηράκης απέκρουσε.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανναυπλιακός ανέβασε την απόδοσή του και στο 55' ο Μπούκουρης έκανε εξαιρετική ενέργεια από δεξιά, αφού πέρασε δύο παίκτες και τον τερματφύλακα, έκοψε δεξιά στον Φλεβάρη και αυτός με σουτ σε άδεια εστία άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ο Ευσταθίου απείλησε με ψαλιδάκι στο 63' μετά από εκτέλεση κόρνερ και κάποιες κόντρες μέσα στην περιοχή του Τροιζηνιακού, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ στο 65' ο Φλεβάρης με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, με τον Πανναυπλιακό να χάνει μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ στο 75' με τον Μπούκουρη να σουτάρει από μακριά και τον Σωτηράκη να κάνει ωραία επέμβαση, βγάζοντας την μπάλα κόρνερ.

Την επόμενη αγωνιστική ο Πανναυπλιακός ταξιδεύει στην Ερμιόνη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ Ηλιοκάστρου και ο Τροιζηνιακός υποδέχεται τις Σπέτσες.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Αναστασάκης, Ξυλινάς (86’ Μετρητίδης), Φλεβάρης Γ., Τσακνάκης, Λαμπρούσης, Μπούκουρης, Μιχαλόπουλς (74’ Μανιάτης), Φλεβάρης Χ., Ευσταθίου (81’ Δριμούρας), Διαμαντής, Μαούρης

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ: Σωτηράκης, Σαραντόπουλος, Δελαπόρτας, Λάφης, Καπετανκωνσταντής, Ζώρας, Σούχλας (78’ Κούσης), Σαμπάνης, Χατζόπουλος, Αρμάντο (46’ Κορδαλής), Πάνου (67’ Δρούγκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου