Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Νίκησαν στους σχολικούς αγώνες τα αγόρια και τα κορίτσια του 2ου ΓΕΛ Άργους



Σχολικοί αγώνες ποδοσφαίρου διεξήχθησαν το πρωί της Τρίτης. Τα σχολεία που έπαιξαν μεταξύ τους ήταν το 2ο ΓΕΛ Άργους με το το 1ο ΓΕΛ Άργους. Ποδόσφαιρο δεν έπαιξαν μόνο τα αγόρια αλλά και τα κορίτσια των σχολείων σε διαφορετικούς φυσικά αγώνες.

 Το 2ο ΓΕΛ Άργους επικράτησε του 1ου ΓΕΛ Άργους με σκορ 2-0. Τα γκολ που έδωσαν τη νίκη μπήκαν προτού συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα.

Ο Δουβικας άνοιξε το σκορ στο 4' και ο Καπετάνος σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 8'.

Το 2ο ΓΕΛ Άργους αγωνίστηκε με τους Σελλή, Παναγόπουλο, Μήτσουλας, Μήτσουλας, Κιντή, Πούλο, Καπετάνο, Καρούτη, Βροσγο, Δουβίκα και Αγγελακόπουλο. Το 2ο ΓΕΛ συνεχίζει στην επόμενη φαση και παιζει με το νικητή του αγώνα Νέο Σχολείο - Μουσικό Σχολείο.


Τα κορίτσια του 20υ ΓΕΛ Άργους επικράτησαν με το ίδιο σκορ και προκρίθηκαν στον τελικό Αργολίδας όπου θα αντιμετωπίσουν το ΕΠΑΛ Κρανιδίου.

Το 1-0 έκανε η Μαρίνη στο 25' και η Μηλίτσιου διαμόρφωσε το τελικό 2-0 ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα.

Δήλωση για τον αγώνα έκανε στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ στα ΣΠΟΡ ο πρόεδρος του 2ου ΓΕΛ Άργους. Ο Κώστας Μπατάκος ανέφερε τα εξής:

"Συγχαρητήρια και στα δυο λύκεια του Αργους. Μπραβο στις ομάδες του σχολείου μας. Όσον αφορα τον αγώνα των αγοριών, τα παιδιά μπήκαν δυνατά μέσα και στο πρωτο 10λεπτο κερδίζαμε ηδη 2-0 ενώ μπορούσαμε να ειχαμε πετύχει αλλά δυο γκολ, αλλά δεν πειράζει συνεχίζουμε. Τώρα στον αγώνα τον κοριτσιών είχαν και λίγο τη τύχη με το μέρος τους γιατί το 1ο Λύκειο έχασε πέναλτι και αν ευστοχουσε δεν ξέρω πως θα ήταν μετα το ματς, ωστόσο στην επόμενη φάση βάλαμε το γκολ και εκεί στην ουσία τελείωσε το ματς. Τώρα θα έχουμε ενα δύσκολο αγώνα στα κορίτσια με το ΕΠΑΛ Κρανιδίου που είναι και ο τελικός Αργολίδος. Εύχομαι να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου