Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Παναργειακός, Ερμής και Ερμιονίδα δεν θα αγωνιστούν την Κυριακή


Τελικά δεν θα γίνουν οι αγώνες ποδοσφαίρου στις πρώτες τρεις κατηγορίες. Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ αποφάσισε να μην αναιρέσει την απόφασή της με αφορμή την επίθεση στον διαιτητή Ζωγράφο. Αυτό σημαίνει πως Ερμιονίδα, Παναργειακός και Ερμής Κιβερίου δεν θα αγωνιστούν, χωρίς φυσικά να αποκλείεται να κλείσουν κάποιο φιλικό ώστε να διατηρηθούν σε φόρμα.

Όσον αφορά τους αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων δεν εχει ξεκαθαριστεί ακόμα εάν θα οριστούν διαιτητές και διεξαχθούν κανονικά. Όταν μάθουμε περισσότερα θα σας ενημερώσουμε στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ στα ΣΠΟΡ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος αναίρεσης της απόφασης που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίασή του στις 14/11/2014, για μη ορισμό διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ σε όλους τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων (Super League, Football League, Γ' Εθνική Κατηγορία). Η ΕΠΟ έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση με μοναδικό γνώμονα την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο τα απαιτούμενα πρώτα βήματα δεν έγιναν, ούτε από την πλευρά της πολιτείας, ούτε και από αυτή των ΠΑΕ, άρα δεν προκύπτει και ο λόγος διαφοροποίησης της θέσης της Ομοσπονδίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου