Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΚ στον Παναργειακό με τον σοβαρό τραυματισμό του Σίμωση


Σόκαρε τους φιλάθλους του Παναργειακού ο τραυματισμός του επιθετικού Γιάννη Σίμωση. Ο ποδοσφαιριστής χάνει όλη τη χρονιά καθώς η διάγνωση των γιατρών κάνει λόγο για ολική ρήξη πίσω χιαστού. Ο παίκτης γι' αυτό το λόγο δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Πρόκειται για σημαντική απώλεια καθώς είναι πολύ καλός παίκτης και βλέπει δίχτυα. Όσο τον άφησαν οι τραυματισμοί του φέτος να δείξει στοιχεία του ταλέντου του, είδαμε ότι είναι παίκτης περιοχής με καλή τεχνική και δυνατός στο ψηλό παιχνίδι.

Ο 23χρονος παίκτης, έχει γεννηθεί στις 13 Μαρτίου του 1991, ξεκίνησε την καριέρα του στον Ταμυναϊκό Χαλκίδας. Εκεί οι εμφανίσεις του τον οδήγησαν στην Κ21 ομάδα του Πανιωνίου όπου έπαιξε βασικός και έκανε πολύ καλά παιχνίδια. Στον Πανιώνιο εκτίμησαν το ταλέντο του και του προσέφεραν το 2009 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε καλές ομάδες πέρα από τον Πανιώνιο, όπως ο Πανθρακικός, η Κέρκυρα και η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στον Παναργειακό δεν πρόλαβε να αγωνιστεί πολύ εξαιτίας των τραυματισμών και σίγουρα είναι άτυχος όχι μόνο ο ποδοσφαιριστής αλλά και η ομάδα αφού είναι χαρακτηριστικό πως τον Σεπτέμβρη που μπορούσε να παίξει, σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας στο φιλικό με τον Ηλυσιακό και μια εβδομάδα μετά σκόραρε ξανά στην πρεμιέρα με τον Παναρκαδικό.

Ευχόμαστε στον Γιάννη να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα και του χρόνου να βγει πρώτος σκόρερ!

Η δημοσιογραφική 
ομάδα του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου