Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Το ρεπορτάζ της Καλαμάτας που υποδέχεται τον Παναργειακό


Στην Καλαμάτα θα ταξιδέψει για την επόμενη αγωνιστική ο Παναργειακός και αναμένεται να γίνει μεγάλο ντέρμπι. Ο πρωτοπόρος Παναργειακός έχει τρεις βαθμούς διαφορά με τη Μάυρη Θύελλα στο πρωτάθλημα και οι Καλαματιανοί θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να διεκδικήσουν την άνοδο.

Οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων είναι πάντα δύσκολοι και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον ενώ σίγουρα δεν χωράνε προγνωστικά. Πέρυσι ο Παναργειακός είχε χάσει στο Άργος από τη Μαύρη Θύελλα με το βαρύ 1-4 όμως στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος οι Λύκοι κέρδισαν 0-1 μέσα στην Καλαμάτα.

Στην περσινή βαθμολογία ο Παναργειακός είχε τερματίσει δεύτερος με 62 βαθμούς ενώ η Καλαμάτα τρίτη με 61. Κομβικό παιχνίδι για τον Παναργειακό που αν κερδίσει, αυξάνει στους έξι βαθμούς τη διαφορά και την βγάζει από νωρίς εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Σήμερα αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ της Καλαμάτας από το sportstonoto.gr για να αποκτήσουν οι φίλαθλοι του Άργους μια εικόνα από την κατάσταση που βρίσκονται οι προσεχείς αντίπαλοι.

Στην Καλαμάτα έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού ο Τέλης Σαλαπάτας, περισσότερο από ένα μήνα εκτός «μάχης» και πλέον ο Πέτρος Δημητριάδης είναι το μόνο ουσιαστικά εναπομένον «καθαρόαιμο» σέντερ φορ της Μαύρης Θύελλας.

Ήδη ο Νίκος Κουρμπανάς «ντοπάρει» ψυχολογικά τον έμπειρο επιθετικό και ετοιμάζεται να τον επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα της Καλαμάτας στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναργειακό στην Παραλία, ελπίζοντας πως έστω και τώρα ο Δημητριάδης θα καταφέρει να βρει τον καλό του εαυτό και να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος κόντρα στους Λύκους του Τίμου Καβακά.

Πάντως, ο Κώστας Ηλιόπουλος όπως δείχνουν τα πράγματα θα αγωνιστεί κανονικά (δεν πόναγε χθες στο χτύπημα που δέχθηκε στο πόδι στην Κάτω Αχαγιά και έγινε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο με Αχαϊκή), καλά είναι και οι Κουντάνης και Ζάρκος ενώ δύσκολα θα προλάβουν οι Χαρίτος, Γεωργακόπουλος, Τριάντος και φυσικά δεν αγωνίζεται και ο τιμωρημένος με 4 κίτρινες κάρτες Τσάτσος.

Χθες οι «μελανόλευκοι» είχαν ρεπό και σήμερα Τετάρτη η προπόνηση θα λάβει χώρα στην Παραλία, όμως αν ο καιρός το επιβάλλει, πάλι θα μεταβούν ξανά στο «πλαστικό» του Ασπροχώματος. Στην Καλαμάτα όλοι ελπίζουν ότι την Κυριακή θα διεξαχθούν, τελικά, κανονικά όλα τα πρωταθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου