Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Τροιζηνιακός και Ατρόμητος Παναριτίου έμειναν στο "Χ"


Έμεινε όρθιος μέσα στην έδρα του Τροιζηνιακού ο Ατρόμητος Παναριτίου, καθώς ο τερματοφύλακάς του Παναγιώτης Καλαλάς κατέβασε ρολά και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. 

Ο Τροιζηνιακός είχε καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως ο Καλαλάς απέκρουσε τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι με τον Κούση, τον Καρέλη και τον Χατζόπουλο.


Έτσι, παρέμεινε το 0-0 μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, με τον Ατρόμητο να έχει και δοκάρι στο 85', με τους γηπεδούχους όμως να έχουν παράπονα από τη διαιτησία για πέναλτι που ζήτησαν στο πρώτο ημίχρονο και δεν τους δόθηκε.

Με την ισοπαλία, ο Τροιζηνιακός βρίσκεται στην 6η θέση της Α1 Αργολίδας με 11 βαθμούς και ο Ατρόμητος στη 10η με 8 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική ο Τροιζηνιακός ταξιδεύει στο Ναύπλιο για το ντέρμπι με τον Πανναυπλιακό και ο Ατρόμητος Παναριτίου υποδέχεται το Ηλιόκαστρο. 

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ: Σωτηράκης, Καλατζής, Δελαπόρτας, Πάνου, Καπετανκωνσταντής, Ζώρας, Καλυβόπουλος, Α.Σούχλας (72’ Κατσέλη), Χατζόπουλος, Σταματέλλος (85’ Κορδαλής), Κούσης (65’ Δρούγκας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καλαλάς, Καλιαμούτος, Πίτρης, Θ.Γκολέμης, Συντρίκος, Καραμάνος, Μαυρόγιαννης (65΄Διαλιάτσης), Καλυβάς (89’ Νικολάου), Κατσίγιαννης, Η.Γκολέμης (91’ Χασάνι), Πάνος.

Η φωτογραφία είναι από την αναμέτρηση του Ατρόμητου Παναριτίου με τον Πανναυπλιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου