Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Ο Αστέρας Δρεπανιακός έκανε διπλό στην Ασίνη


Ο Αστέρας Δρεπανιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Πανασιναϊκό, με την ομάδα της Ασίνης να διαμαρτύρεται έντονα για γκολ του Καββεζού στις καθυστερήσεις που ακυρώθηκε. 

Αγώνας με δυνατά μαρκαρίσματα, ένταση και δύο αποβολές, στον οποίο ο Αστέρας πήρε σημαντική νίκη και ανέβηκε στην 9η θέση της Α1 Αργολίδας με 8 βαθμούς, όσους και ο Πανασιναϊκός.


Ο Αστέρας έκανε το 0-1 στο 50' με κεφαλιά του Δωρή μετά από σέντρα του Μανδύλη και πέντε λεπτά αργότερα ο Μανδύλης χρίστηκε σκόρερ με σουτ μέσα από την περιοχή. Το τελικό 1-2 έγινε στο 85΄ με πλασέ του Τεμέλκοφ.

Στο τέλος του αγώνα ο Καζάς και ο Ρέτζια τσακώθηκαν και αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Τσιτουρίδη. Την επόμενη αγωνιστική ο Πανασιναϊκός ταξιδεύει στην Επίδαυρο για τον αγώνα με τον Ασκληπιό και ο Αστέρας υποδέχεται τον Αριστείωνα.

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ: Τσακάλης, Κωστόπουλος (68’ Παπαγεωργίου), Μακαραντζής, Ψύχος, Παπασαραντόπουλος (68’ Τεμέλκοφ), Καββεζός, Παπαδημητρίου, Καζάς, Κυριαζής, Λάπατας, Τοπάλι (75’ Μπούρης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ: Χρήστου, Ρέτζια, Σέρφας, Κόλλιας, Δωρής, Μανδύλης Π., Τοπάλι Λ., Ατζαμίδης, Καρανάσιος (60’ Στεφανόπουλος), Μανδύλης Σ. (85’ Σπυρόπουλος), Μουταβελής (73’ Χαβενετίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου