Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Σούπερ αγώνας με 6 γκολ ανάμεσα στον Αριστείωνα και τον Ποσειδώνα Διδύμων


Πλούσιο σε θέαμα ήταν το παιχνίδι Αριστείωνας - Ποσειδών Διδύμων για την 7η αγωνιστική της Α1 Αργολίδας. Έξι γκολ σημειώθηκαν, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

3-3 το σκορ του παιχνιδιού, με τον ο Αριστείωνα να βρίσκεται στην 7η θέση της Α1 Αργολίδας με 11 βαθμούς και τον Ποσειδώνα να αγνοεί ακόμα τη νίκη και να συνεχίζει στη 15η θέση με 2 βαθμούς.

Στο 24' μπήκε το πρώτο γκολ του αγώνα και μάλιστα αυτογκόλ, όταν ο Αντωνόπουλος έκανε σέντρα, η μπάλα όμως βρήκε στο κεφάλι του Γιάννη Οψιμούλη και κατέληξε στα δίχτυα του Λάσκαρη.

Στο 27' ο Τρέσα με σουτ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων κάνοντας το 0-2 και με αυτό το σκορ οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο αγώνας έγινε θρίλερ με τον Αριστείωνα να μειώνει σε 1-2 με κεφαλιά του Ανάργυρου Οψιμούλη στο 62', όμως ο Κοτσοβός στο 70' σκόραρε και έκανε το 1-3 για τα Δίδυμα.

Στο 78' ο Ελ Καντί από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σχοινά για το 2-3 και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Αριστείωνας κέρδισε φάουλ, το εκτέλεσε ο Κοκορομύτης, ο Γαλάνης πετάχτηκε και με κεφαλιά έκανε το τελικό 3-3.

Την επόμενη αγωνιστική ο Αριστείωνας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Δρεπανιακό και ο Ποσειδώνας Διδύμων υποδέχεται την Ένωση Λέρνας.

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ: Λάσκαρης, Γαλάνης, Παπακαλοδούκας, Μπαλάσκας, Μαγγίνας (46’ Ελ Καντί), Οψιμούλης Ι., Κωστόπουλος, Κοκορομύτης, Οψιμούλης Αργ., Μπέκας, Κόλλιας. 

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ: Σχοινάς, Τρέσα, Στεργίου, Μούγιος, Μπάρδης (87’ Παρδάλης), Μαλτέζος, Αποστόλου, Κοτσοβός (74’ Κοροντίνης), Μπροδήμας (83’ Δ.Προσίλης), Αντωνόπουλος, Δήμιζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου