Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Οι Σπέτσες έκαναν την έκπληξη και κέρδισαν τον Πανναυπλιακό


Συνεχίζει να προβληματίζει ο Πανναυπλιακός, αφού έμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη και βρίσκεται στην 8η θέση με 8 βαθμούς. Η Μπουμπουλίνα Σπετσών από την άλλη, τα έδωσε όλα και κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη, την πρώτη της στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 5 βαθμούς.

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν οι Σπέτσες που απέδειξαν ότι θα προσπαθήσουν με... νύχια και με δόντια να σκαρφαλώσουν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, με τον Πανναυπλιακό να ψάχνει τρόπους για να αντιστρέψει την κακή εικόνα στο πρωτάθλημα.

Στο 14' ο Χριστόφορος Μανουλίδης κέρδισε πέναλτι από τον Γεράσιμο Φλεβάρη, το εκτέλεσε ο ίδιος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναστασάκη. Έτσι έγινε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανναυπλιακός είχε δοκάρι με τον Διαμαντή και στο 50' ο Λαμπρούσης έσωσε την ομάδα του από δεύτερο γκολ όταν έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο 60' όμως η Μπουμπουλίνα κατάφερε να σκοράρει ξανά, αυτή τη φορά με τον Βασιλείου που είδε τον τερματοφύλακα του Πανναυπλιακού εκτός θέσης και με μακρινό σουτ έκανε το τελικό 2-0.

Η ομάδα των Σπετσών την ερχόμενη Κυριακή έχει ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και ο Πανναυπλιακός θα προσπαθήσει να επανέλθει στις νίκες στο ντέρμπι με τον Τροιζηνιακό στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ: Κακαράτζας, Κρεμμύδας, Βασιλόπουλος, Γκρίτσας, Βιγκλιάρης, Ζάχου, Βασιλείου, Παπαδέας, Μούχο (86’ Παπαδάκης), Μανουλίδης, Παρεμουτζιάν. 

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Αναστασάκης, Μαούρης, Γερ.Φλεβάρης (53’ Ευσταθίου), Ξυλινάς, Λαμπρούσης, Μπούκουρης, Τσακνάκης, Φλεβάρης Χρ., Δριμούρας, Μανιάτης (73’ Μιχαλόπουλος), Διαμαντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου